Tokom pretraživanja ovog sajta prihvatate korišćenje Cookies da bismo vam ponudili oglase skrojene po vašoj meri, kako bi se sakupili podaci o internet saobraćaju i informacije o deljenju istog na društvenim mrežama.
Kako bi saznali više o Cookies, kliknite ovde.

×

Kontakt

Aplikacija za posao - praksu

L'Oréal Paris je kompanija L'Oréal grupe. Uvek smo u potražnji za kvalifikovanim saradnicama sa pasijom za svet lepote.

Prijava

Dokumentacija

Zbog velikog broja postavljenih pitanja, nismo u situaciji da odgovorimo na sve zahteve koje primimo. Celokupna dokumentacija koja se odnosi na naše preduzece je na raspolaganju na sajtu www.loreal.fr

Dalje informacije

Odnosi sa javnošću

Ako se prijavite za naš program L'Oréal Paris VIP, možete saznati više o dijagnozama kože, savetima za lične potrebe, ekskluzivnim prednostima, a takodje ćete biti u poziciji da prvi otkrijete novitete i učestvujete u našim nagradnim igrama.

Dalje informacije o L'Oréal-u Paris

Servis za klijente

U slučaju da Vam je potrebno personalizovano rešenje ili imate reklamaciju pozivamo Vas da nas kontaktirate na broj: +381 11 4254 200 od ponedeljka do petka, od 9h do 17h (osim praznikom) - ( po ceni lokalnog poziva). Takođe nas možete kontaktirati i putem mail-a na info@lorealparis.rs

Predstavite se

Već prijavljen(a)? Predstavite se u polju dole:

Newsletter

Hvala

Zaboravili ste lozinku

Molimo Vas da unesete svoju e-mail adresu

Pošalji prijatelju/prijateljici

Dostavljene e-mail adrese biće korišćene samo za slanje traženog artikla i neće biti sačuvane.

Pošaljite

Prijavite se na newsletter

Prijavite se da biste mogli da dobijate newsletter od l'Oréal Paris : mnoštvo informacija o tendencijama ove sezone i novim proizvodima o kojima se govori, sa bonusom za specijalnu ponudu, promocijama za ulepšavanje, savetima stručnjaka i mnogim drugim iznenađenjima !

Je m'inscris

Da prekinete pretplatu na
Newsletter L'Oréal Paris, kliknite ovde.

Mogu li da budem Vaš vodič?