Tokom pretraživanja ovog sajta prihvatate korišćenje Cookies da bismo vam ponudili oglase skrojene po vašoj meri, kako bi se sakupili podaci o internet saobraćaju i informacije o deljenju istog na društvenim mrežama.
Kako bi saznali više o Cookies, kliknite ovde.

×

Biografija Jennifer Lopez

Glumica, pevačica, producent, Jennifer Lopez je prodala više od 35 miliona albuma širom sveta i igrala glavnu ulogu u nekoliko filmova koji su bili na mestu br.1 top liste u bioskopima, uključujući Monster-in-Low! i Neplanirano venčanje. 2001. g. flim Neplanirano venčanje je doneo najveću zaradu američkim bioskopima, i njen album « J.Lo » je zauzeo prvo mesto na Top listi 200. Zahvaljujući ovom istovremenom uspehu, Jennifer Lopez je postala prva žena u istoriji koja je doživela da joj se film i album nađu na mestu br. 1 u istoj nedelji. Nedavno je igrala glavnu ulogu u filmu Plan B, romantičnoj komediji koju je snimila producentska kuća CBS Films i čija se radnja dešava u New York-u. Pre nego što je napravila kratak prekid u karijeri zbog trudnoće, pojavila se u dva filma u kojima je imala i ulogu producenta : El Cantante, drama o životu legende salse Hector Lavoe, i u Les oubliées de Juarez, sa Antonio Banderasom. 2011.g, Jennifer Lopez će izdati novi album « Love? » u produkciji diskografske kuće Island/Def Jam Records.

Sa svojim partnerom u produkcijskoj kuci Nuyorican Productions, Simon Fields-om, Jennifer je potpisala « first-look deal » ugovor sa NBC Televizijom i učestvuje u nekoliko filmskih i televizijskih projekata, uključujući romantičnu komediju Taming Ben Taylor, u kojoj igra ulogu briljantnog agenta prodaje koja pobeđuje nezgodnog vinara; Nannyland za ABC ; Sweet Little 15 za Fox Searchlight, u kojoj je tema odrastanje mlade Meksikanke koja organizuje svoj 15 rođendan, « Quinceañera », kao i TV seriju za tinejdžere Amigas Sweet 15 Club, koja prati pet tinejdžerki iz Majamija koje organizuju Quinceañeras. Nuyorican takođe učestvuje u vodećim filmskim projektima, kao što je The Governess sa CBS Films, i rimejk Overboard sa Sony.

Jennifer Lopez je počela karijeru kao glumica u filmu Mi Familia, za koju je dobila velike pohvale kritike, i za koji je nominovana za nagradu Spirit Awards za interpretaciju mlade majke, Maria Sanchez. Dobila je opšte priznanje interpretacijom naslovne uloge u filmu « Selena », za koju je nominovana za nagradu Golden Globes. 2002.g, Jennifer Lopez je osvojila titulu « ShoWest Female Star of the Year » i 2006. g ,nagradu « Women in Film: Crystal Award ». Pored toga, le Conseil national de La Raza, najvažnija i najzastupljenija latino grupa, nominovala ju je za nagradu « Entertainer of the Year » aux American Latino Media Arts Awards (ALMA) za televiziju i filmove.

Njeni drugi filmovi su Une vie inachevée u režiji Lasse Hallstrom, sa Robertom Redfordom i Morgan Freeman, U-Turn, ici commence l’enfer d’Oliver Stone, Coup de foudre à Manhattan sa Ralph Fiennes, Stanley Tucci, Bob Hoskins i Natasha Richardson, Money Train sa Woody Harrelson i Wesley Snipes, Jack režija Francis Ford Coppole, sa Robin Williams, Blood And Wine aux côtés de Jack Nicholson, Angel Eyes de Luis Mandoki, The Cell, Hors d’atteinte de Steven Soderbergh, sa George Clooney, Plus jamais, triler od Michael Apted, ainsi qu’Anaconda sa Jon Voight, Eric Stoltz i Ice Cube. Zahvaljujući Nuyorican, Jennifer Lopez prihvata novu ulogu : producenta televizije, za rialiti šo posvećen plesu na MTV, « Dance Life », kao i za seriju za UPN : « South Beach ».

Jennifer Lopez je 2006.g izabrana za ličnost godine i nagrađena nagradom ACE Fashion Awards za svoj doprinos svetu mode i accessoires.

Jennifer je takođe žena koja se zalaže za bolji svet, učestvuje u različitim humanitarnim aktivnostima uključujući i fondaciju Maribel Foundation, koju je osnovala sa svojom sestrom Lynda. Misija Maribel Foundation je da doprinese zdravijem životu žena i dece i potstakne njihov bolji pristup zdravstvenoj nezi. Fondacija trenutno radi sa dečjom bolnicom u Los Angeles-u na programu telemedicine koji bi trebalo da omogući pripadnicima ugroženih zajednica širom sveta da dobiju bolju medicinsku negu.

Predstavite se

Već prijavljen(a)? Predstavite se u polju dole:

Newsletter

Hvala

Zaboravili ste lozinku

Molimo Vas da unesete svoju e-mail adresu

Pošalji prijatelju/prijateljici

Dostavljene e-mail adrese biće korišćene samo za slanje traženog artikla i neće biti sačuvane.

Pošaljite

Prijavite se na newsletter

Prijavite se da biste mogli da dobijate newsletter od l'Oréal Paris : mnoštvo informacija o tendencijama ove sezone i novim proizvodima o kojima se govori, sa bonusom za specijalnu ponudu, promocijama za ulepšavanje, savetima stručnjaka i mnogim drugim iznenađenjima !

Je m'inscris

Da prekinete pretplatu na
Newsletter L'Oréal Paris, kliknite ovde.

Mogu li da budem Vaš vodič?